Aanmelden voor de nieuwsbrief Door Opsteen | advocaat in vastgoed


De start van een nieuw begin.

En dan is het ineens toch 1 januari 2017 geworden. De start van een nieuw begin. De start van Opsteen advocaat in vastgoed en wat was het een leuke week. Van de gebruikelijke nieuwjaarsborrel met collega-ondernemers in een Udense kroeg, via een cursusdag Stage Presence op dinsdag, naar een dag die met bloemen van mijn lieve familie begon en voor de rest met alleen maar afspraken was gevuld… en toen was het nog maar woensdag…

Huisstijl

Donderdag mochten we het nieuwe briefpapier en volgvel in gebruik nemen, waren mijn visitekaartjes klaar én… last but zeker not least: ging deze website live. Niet dat ik deze heb ontworpen, maar wat ben ik ongelooflijk trots op het resultaat. Ik nodig u dan ook graag uit om er eens goed naar te kijken.

Zitting

De eerste helft van de vrijdag stond deze week in het teken van een zitting bij de rechtbank. Derden hebben namelijk panden van een klant bezet en zij weigeren deze panden vrijwillig te verlaten. Ook in dit geval weigert het OM namelijk om tegen deze krakers op te treden. Met mijn klant vind ik dat onbegrijpelijk. Helaas is het aan de orde van de dag.

UVON

Met de UVON-ladies mocht ik deze eerste week afsluiten bij een nieuw hotel in Zaltbommel. Één van de dames vierde daar haar 25-jarig jubileum, maar vervolgens werden wijzelf door de restaurantmanager verrast: ze waren aan het proefdraaien voor de opening en hij vroeg zich af of we ook in het restaurant wilden eten. Daarop bestaat natuurlijk maar één antwoord: Ja natuurlijk! Het eten was heerlijk, dus deze eerste week had ik echt niet beter kunnen afsluiten.

Dit is een betaald artikel

Om dit artikel te lezen heb je ons kennisabonnement nodig. Blijf voor €10 per maand op de hoogte van alle zaken binnen het vastgoedrecht.

Abonneer je nu

U bent op zoek naar
vastgoed advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24-uur terug.Boek: Grond verhuren als overheid?

5 manieren om het aan te pakken.

Nu bestellen