Aanmelden voor de nieuwsbrief Door Opsteen | advocaat in vastgoed


Studiemiddag niet (meer) doen: gratis snippergroen

Op 14 juni a.s. organiseren wij met de Van Leijen Academie een studiemiddag over het in gebruik geven van snippergroen. Centraal staat de vraag: ‘Mág snippergroen nog wel voor niks of een klein prijsje in gebruik worden gegeven?’. Dat is in de praktijk namelijk niet ongebruikelijk. Er is echter wetgeving die dat alweer een tijdje verbiedt. Weet u hoe het bij u geregeld is? En wat deze wetgeving voor uw praktijk betekent?

Wat houdt de studiemiddag in?
Tijdens deze middag bekijkt u samen met mr. drs. Van Leijen en mr. Opsteen de beste juridische mogelijkheden voor snippergroen. Hun uitgangspunt is om u te voorzien van veel praktische tips en tricks rondom dit onderwerp. Uiteraard behandelen zij de relevante wet- en regelgeving, zoals de Wet markt en overheid. Daarbij gaan zij in op de invloed van deze wet op het snippergroenbeleid van uw organisatie en hoe u uw organisatie ten aanzien daarvan juridisch en financieel (weer) op orde krijgt. Ten slotte bespreken zij manieren om méér rendement uit uw snippergroen te halen.

Aanmelden
De eerste aanmeldingen voor de studiemiddag zijn al binnen. Meer informatie over de studiemiddag vindt u hier. Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan voordat de middag vol is.

Dit is een betaald artikel

Om dit artikel te lezen heb je ons kennisabonnement nodig. Blijf voor €10 per maand op de hoogte van alle zaken binnen het vastgoedrecht.

Abonneer je nu

U bent op zoek naar
vastgoed advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24-uur terug.Boek: Grond verhuren als overheid?

5 manieren om het aan te pakken.

Nu bestellen