Aanmelden voor de nieuwsbrief Door Opsteen | advocaat in vastgoed


Ook in 2017 organiseren wij studiemiddagen over de Wet Markt & Overheid

Het is nog steeds heel gebruikelijk voor gemeenten om groenstroken (snippergroen) kosteloos in gebruik te geven. Dat is echter verleden tijd. Althans… dat zou het moeten zijn. De Wet markt en overheid verbiedt dat namelijk. Is jouw snippergroen al juridisch op orde?

Tijdens het Congres Illegaal Grondgebruik (maart 2016) kwamen wij erachter dat er nog veel onduidelijkheid heerst over de Wet Markt en Overheid. Wat mag nog wel en wat niet meer en hoe ga je daar mee om? Daarom organiseerden wij op 14 juni 2016 in Amsterdam onze eerste studiemiddag over dit onderwerp waarna in het najaar nog een studiemiddag in ’s-Hertogenbosch en een In company cursus in Hoofddorp volgden.

Tijdens de studiemiddagen in het najaar bleek dat onze taak nog niet is afgerond. Er zijn namelijk nog steeds gemeenten waar de Wet Markt en Overheid onbekend is of waar met die wet onvoldoende rekening wordt gehouden.
studiemiddag-recensie-1

studiemiddag-recensie-2Nu ook de feedback iets is om trots op te zijn, hebben we besloten om ook in 2017 studiemiddagen over de Wet Markt en Overheid te organiseren.

Lijkt zo’n studiemiddag jou ook interessant? Meld je dan snel aan voor onze studiemiddag op 14 februari of 9 maart 2017. Wat de studiemiddag precies inhoudt kun je hier lezen. Tot ziens in 2017!

Dit is een betaald artikel

Om dit artikel te lezen heb je ons kennisabonnement nodig. Blijf voor €10 per maand op de hoogte van alle zaken binnen het vastgoedrecht.

Abonneer je nu

U bent op zoek naar
vastgoed advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24-uur terug.Boek: Grond verhuren als overheid?

5 manieren om het aan te pakken.

Nu bestellen