Aanmelden voor de nieuwsbrief Door Opsteen | advocaat in vastgoed


Michielsen | Opsteen vastgoedadvocaten gaat verder onder de naam Opsteen | advocaat in vastgoed

Wij (Lobke en Nanda) hebben nieuws. Om te beginnen hebben wij besloten om onze samenwerking per 31 december 2016 te beëindigen. Vanwege persoonlijke omstandigheden heeft Nanda onlangs besloten om naar Breda te verhuizen. We hebben geprobeerd om die Bredase uitdaging van Nanda om te zetten in een geweldige kans voor onze maatschap. Daarin zien we op dit moment echter geen heil. Om die reden hebben we besloten te stoppen met onze maatschap en heeft Nanda besloten om te stoppen als advocaat. Zij gaat zich voorlopig richten op haar leven met haar zoontje Teun in Breda en haar commissariaten.
Dat de maatschap stopt, wil natuurlijk niet zeggen dat jullie niet meer in Uden terecht kunnen voor het vastgoedadvies dat jullie van ons gewend zijn. Het goede nieuws is namelijk dat Lobke niet stopt. Zij opent op 1 januari 2017 aan de Burgemeester Buskensstraat de deuren van haar kantoor “Opsteen advocaat in vastgoed”. Bij haar bent u welkom voor de service en kwaliteit die u van onze maatschap bent gewend.

Dit is een betaald artikel

Om dit artikel te lezen heb je ons kennisabonnement nodig. Blijf voor €10 per maand op de hoogte van alle zaken binnen het vastgoedrecht.

Abonneer je nu

U bent op zoek naar
vastgoed advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24-uur terug.Boek: Grond verhuren als overheid?

5 manieren om het aan te pakken.

Nu bestellen