Aanmelden voor de nieuwsbrief Door Opsteen | advocaat in vastgoed


Leuk kennis delen!

Op 4 juni 2015 was het weer zover. Een informatieve sessie voor makelaars. Het organiseren van zo’n sessie kost behoorlijk wat tijd. Er moet immers wel wat kennis gedeeld worden. En dat het liefst in een mooie presentatie. Daarbij is tijd (letterlijk) ook nog zo’n dingetje: het moet namelijk wel leuk blijven voor de gasten en dus zeker niet te lang duren. Tijd levert voor ons vaak nog de grootste uitdaging op. Kennis delen is namelijk zo leuk!

Waarom dan toch zo’n korte presentatie? Voor ons Brabanders is dat heel simpel: Die borrel erna is namelijk net zo belangrijk. Niet alleen vanwege de leuke gasten. Ook vanwege de mooie locatie (Brabantse Hoeve in Volkel) én niet te vergeten: het heerlijke weer dat we hadden. Lekker buiten wat eten en drinken… Wie wil dat nu niet?

20150604 Workshop 1Voor ons was het een geslaagde en ook interactieve middag. Aan de hand van een aantal casussen zijn we uitgebreid ingegaan op de NVM koopovereenkomst en de ROZ-modellen. Pas je de modellen wel goed toe? Hoe zit het met de no-risk clausule? En wat zijn de spelregels als je met de overheid zoals een gemeente wilt contracteren?

Hebt u de presentatie gemist? Of was u erbij, maar wilt u onze presentatie graag nog een keer zien? Dat kan! Onze presentatie “Contracteren voor makelaars” hebben we voor de liefhebbers openbaar gemaakt.20150604 Workshop 3

Dit is een betaald artikel

Om dit artikel te lezen heb je ons kennisabonnement nodig. Blijf voor €10 per maand op de hoogte van alle zaken binnen het vastgoedrecht.

Abonneer je nu

U bent op zoek naar
vastgoed advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24-uur terug.Boek: Grond verhuren als overheid?

5 manieren om het aan te pakken.

Nu bestellen