Aanmelden voor de nieuwsbrief Door Opsteen | advocaat in vastgoed


Lekker kleien!

Dat we niet bang zijn om vieze handen te krijgen, dat wisten we al… Dat het eigenlijk veel leuker is om vieze voeten te maken, dat misschien niet. Tijdens het teamuitje met het Bouwadviesinstituut mochten we voor het Ecodorp in Boekel een echte kleioven maken. Gelukkig maar, want ga je met het Bouwadviesinstituut teambuilden, dan moet er natuurlijk wel wat gebouwd worden.

We werkten in vier teams en met die teams wisselden we elkaar steeds af. Samen met Wiljan Jansen en Hans Smits mocht ik (Lobke dus) het vuur aansteken in de kleine kleioven. Dat was erg belangrijk, want zo’n oven moet blijkbaar twee uur voorverwarmen wil je er later pizza’s in kunnen bakken. Al snel werd duidelijk: vrouwen hebben meer geduld en zijn daardoor echt veel beter in vuur maken, haha.

De eerste poging mislukte, maar al na de tweede poging hadden we het vuurtje mooi brandende en konden we door naar de tweede activiteit: klei maken… met onze voeten. Een beetje onwennig stapten Wiljan en Hans met mij op de klei, maar al snel was die onwennigheid verdwenen en werd er flink op de klei gestapt en gedraaid.

De laatste activiteit bestond uit het aanbrengen van de laatste laag klei op de kleioven en het aanbrengen van een (hopelijk) blijvend aandenken aan ons: de handtekening “Powered BAI”. Een herinnering voor ons aan superochtend in Boekel.

DSC03628

DSC03618

DSC03652

Dit is een betaald artikel

Om dit artikel te lezen heb je ons kennisabonnement nodig. Blijf voor €10 per maand op de hoogte van alle zaken binnen het vastgoedrecht.

Abonneer je nu

U bent op zoek naar
vastgoed advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24-uur terug.Boek: Grond verhuren als overheid?

5 manieren om het aan te pakken.

Nu bestellen