Aanmelden voor de nieuwsbrief Door Opsteen | advocaat in vastgoed


Kennis delen is echt gaaf!

“Hebben jullie ook zo’n hekel aan mensen die zomaar grond van een ander in pikken en zich toe-eigenen?”

Dat was de vraag waarmee wij op 17 maart 2016 onze presentatie tijdens het illegaal grondgebruik congres openden. Uiteraard was het antwoord op deze vraag “ja”. Al vonden de deelnemers ‘een hekel hebben aan…’ wel wat ver gaan. De deelnemers aan het congres waren namelijk allemaal professionals die bijna dagelijks te maken hebben met snippergroen en het in gebruik geven, verhuren of verkopen daarvan…. En ook de verjaring daarvan.

Tijdens onze presentatie hebben we alle deelnemers bijgepraat over de gevolgen van de Wet Markt en Overheid. Een wet die al een paar jaar geldt en waarvan de overgangstermijn nu echt verstreken is. Een echte eyeopener, want hoewel ze de wet allemaal kenden… Niemand was zich echt bewust van de impact van die wet voor hun dagelijks praktijk.

En wat is kennis delen dan gaaf! Vooral als je dan ziet dat het kwartje valt en dat de deelnemers die kennis direct omzetten in kansen. Kansen om met deze wet van die eeuwige bruikleenovereenkomsten voor snippergroen af te komen. Hoe gaaf is dat???

Wij wensen de deelnemers van dit congres heel veel plezier en succes met het uitwerken van de mogelijkheden en het brengen van de boodschap naar hun bestuurders. Wij vrezen namelijk dat zij het niet allemaal als een kans zullen zien, maar eerder als een bedreiging.

Dit is een betaald artikel

Om dit artikel te lezen heb je ons kennisabonnement nodig. Blijf voor €10 per maand op de hoogte van alle zaken binnen het vastgoedrecht.

Abonneer je nu

U bent op zoek naar
vastgoed advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24-uur terug.Boek: Grond verhuren als overheid?

5 manieren om het aan te pakken.

Nu bestellen