Aanmelden voor de nieuwsbrief Door Opsteen | advocaat in vastgoed


Kennis delen in Zeeland

Op 14 december 2015 was het weer zover: we mochten weer eens onze kennis delen. Dit keer met de Zeelandse ondernemers-vereniging. Het thema was innovatie en daar konden we natuurlijk voldoende mee vooruit. Al was het maar vanwege de manier waarop we onze kennis delen. Ook dit keer deden we dat namelijk door middel van onze interactieve kennisquiz. Gelukkig werd dit goed ontvangen en deden ook deze ondernemers enthousiast mee.

Omdat we met een brede doelgroep te maken hadden, gingen de vragen van het deponeren van algemene voorwaarden naar het energielabel, van de kosten voor het aanleggen van nutsvoorzieningen naar de vaststelling van een bestemmingsplan en van asbest naar de huur van bedrijfspanden. Vooral de vragen over het incasseren van openstaande vorderingen en het in gebreke stellen van schuldenaars leverden levendige discussies tussen de ondernemers op.

Aan het einde van de quiz gingen de kappers er met de weekendhamer vandoor en daar waren ze enorm blij mee. Nogmaals van harte!

Dit is een betaald artikel

Om dit artikel te lezen heb je ons kennisabonnement nodig. Blijf voor €10 per maand op de hoogte van alle zaken binnen het vastgoedrecht.

Abonneer je nu

U bent op zoek naar
vastgoed advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24-uur terug.Boek: Grond verhuren als overheid?

5 manieren om het aan te pakken.

Nu bestellen