Aanmelden voor de nieuwsbrief Door Opsteen | advocaat in vastgoed


De tijd vliegt!

We staan alweer op de drempel van de feestdagen en het nieuwe jaar. Wat vliegt de tijd toch! Een cliché misschien, maar daarom zeker niet minder waar. In januari startte ik mijn nieuwe onderneming. Natuurlijk had ik hierop geanticipeerd. En was ik zelf razend enthousiast. Maar, dan ‘de rest’ nog. Wat zouden klanten van mijn besluit vinden? Zou ik het wel alleen aankunnen? Ik ben geen doorsnee advocate (in zoverre er een doorsnee advocaat bestaat). In de afgelopen jaren heb ik mijn eigen werkwijze, stijl en wijze van benadering ontwikkeld en daarin ligt dan ook meteen mijn onderscheidend vermogen. Ja, ik ben direct en ook eerlijk over kansen. Maar goed: dan weet iedereen ook direct waar hij/zij aan toe is. Het kan maar duidelijk zijn namelijk.

Vliegende start

Deze zet bleek gelukkig al snel een schot in de roos. Samen met mijn medewerker Vincent maakte ik namelijk een vliegende start. Ik had hoog ingezet, maar de behaalde resultaten overtroffen al mijn verwachtingen. Die lijn hebben Vincent en ik doorgezet. Inmiddels kunnen we dus terugblikken op een succesvol eerste jaar. Voor 2018 hebben wij een nieuwe standaard en leggen wij de lat nóg hoger. Want stilstaan is achteruitgaan en alles kan altijd een beetje beter. Toch?

Andere passie

Naast de advocatuur heb ik nog een andere passie. Ik ben namelijk een ontzettende dierenvriend. Zelf heb ik met mijn vriend drie katten. De meeste zijn geadopteerd bij dierenopvangcentrum HoKaZo uit Uden. Dat is een bewuste keuze. Wij geven onze katten op die manier een tweede kans op een mooi leven. Het liefst zou ik veel meer dieren in huis nemen, maar dat kan natuurlijk niet. Wel kunnen wij het leven van de dieren in een opvangcentrum een stukje aangenamer maken. Dit jaar ontvangen jullie daarom van ons opnieuw geen kerstkaart of een relatiegeschenk. In plaats daarvan hebben we wederom voer gekocht voor de dieren die de feestdagen in het opvangcentrum doorbrengen. Daarmee hopen wij ook de vrijwilligers van dierenopvangcentrum HoKaZo een hart onder de riem te steken, want wij vinden dat ze ongelooflijk goed werk doen. Elke dag weer.

Fijne feestdagen!

Voor nu wensen wij jullie alvast hele fijne kerstdagen, een goed uiteinde en een fantastisch begin van 2018.

 

Dit is een betaald artikel

Om dit artikel te lezen heb je ons kennisabonnement nodig. Blijf voor €10 per maand op de hoogte van alle zaken binnen het vastgoedrecht.

Abonneer je nu

U bent op zoek naar
vastgoed advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24-uur terug.Boek: Grond verhuren als overheid?

5 manieren om het aan te pakken.

Nu bestellen