Aanmelden voor de nieuwsbrief Door Opsteen | advocaat in vastgoed


Het Nederlands Congres illegaal grondgebruik komt er weer aan!

Op 23 maart 2017 vindt alweer het 4e Nederlands Congres illegaal grondgebruik plaats. Het thema is dit jaar ‘de onrechtmatige toestand’. Dit congres wordt gehouden voor gemeenteambtenaren, maar dat wil absoluut niet zeggen dat jij daar dus niets aan hebt. Tijdens het congres hoor je namelijk van diverse specialisten wat nodig is om op vakkundige én praktische wijze illegaal grondgebruik kwesties op te lossen. Heb je nog relevante vragen uit de praktijk? Dan is dit echt je kans.

Kennis bijspijkeren

Ik ben tijdens dit congres ook weer van de partij, want ik ben door Liesbeth van Leijen gevraagd om weer een lezing te geven. In één uur spijker ik jouw kennis bij over de invloed die de Wet Markt en Overheid heeft op het in gebruik geven van reststroken grond door overheden. Die grond mogen ze namelijk helemaal niet meer in gebruik (bruikleen) geven. Wat dan wel? Dat vertel ik dus tijdens mijn lezing. De tip over je daarmee het beste om kunt gaan, blijven tijdens deze lezing natuurlijk niet achterwege.

Dit jaar wordt het congres gehouden op unieke, zeer centraal gelegen locatie, namelijk kasteel De Vanenburg in Putten. Ik zie je daar graag verschijnen. Wacht overigens niet te lang met jezelf aanmelden en profiteer van de vroegboekkorting. Meld je je in januari nog aan, dan ontvang je een korting van € 77,00! Neem je je collega mee, dan krijg je dezelfde korting per collega!

Dit is een betaald artikel

Om dit artikel te lezen heb je ons kennisabonnement nodig. Blijf voor €10 per maand op de hoogte van alle zaken binnen het vastgoedrecht.

Abonneer je nu

U bent op zoek naar
vastgoed advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24-uur terug.Boek: Grond verhuren als overheid?

5 manieren om het aan te pakken.

Nu bestellen